Policija potvrdila da su se na Musapstanu dogodila samoubojstva

Vijest o samoubojstvu dvojice mladića u šumi Musapstan potresla je Zadar.

Dan kasnije policija još uvijek ne otkriva detalje ovog događaja.

"Utvrdili smo da se radi o 22-godišnjaku i 23-godišnjaku sa zadarskog područja. I dalje sve činjenice koje smo do sada ustvrdili stoje. Dakle, na mjestu događaja u automobilu zadarskih registarskih pločica policijski službenici zatekli su mrtva tijela prije spomenutih mladića. Događaj je još uvijek u obradi. Možemo samo potvrditi prve informacije s terena koje su ukazale na to kako u ovom tragičnom događaju nema elemenata kaznenog djela, odnosno isključuju se elementi kaznenog djela. Sve činjenice koje smo do sada ustvrdili upućuju da se radi o dvostrukom samoubojstvu" - rečeno je iz PU zadarske.

Podsjetimo, dvojicu mladića jučer je pronašao prolaznik kojeg je, kako se navodi, privukao prizor na vozilo iz kojeg je treštala glazba. Nakon što mu se približio, primijetio je da je cijev spojena na auspuh i tad je promislio što se događa i obavijestio policiju.

Tijekom dana već su po gradu krenula brojna naklapanja no detalji će se doznati nakon što ih policija iznese.

Zasad se samo govori o tome da je riječ o samoubojstvu zbog plastičnih vrećica koje su navodno pronađene u automobilu kojima su začepljeni otvori te plastična cijev priključena na ispušni sustav vozila.

Komentari