KNJIGA PREPORUKA: Igra ljubavi i mržnje, Sally Thorne...

Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole − osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana.

Međusobna netrpeljivost između dvoje kolega eskalira kada saznaju da će postati međusobna konkurencija za prestižno radno mjesto u tvrtki u kojoj rade, kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi − a pogotovo u onoj za vodeću funkciju u firmi. Ako Lucy izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje, možda ga ne mrzi? A možda, možda ne mrzi ni on nju. Ili je sve to još samo jedna igra u nizu… Igra ljubavi i mržnje.

U srpnju 2018. godine objavljeno je da će prvijenac Sally Thorne: Igra ljubavi i mržnje, doživjeti i svoju ekranizaciju. Za siguran uspjeh filma, između ostalih, odgovoran je David Mirkin koji je svjetsku slavu stekao kao producent i scenarist popularne animirane serije Simpsoni. Mirkinu ovo nije prvi susret sa sedmom umjetnošću. Već je radio kao scenarist na filmu Simpsoni film, kao i na animiranom kratkometražnom filmu The Longest Daycare iz 2012. koji je bio nominiran za Oscara.

POHVALE KNJIGE I AUTORA:

"Zarazan, blistav prvijenac. Igra ljubavi i mržnje puca od ljubavi (i mržnje) i srca" - Christina Lauren.

“Igre ljubavi i mržnje poput uragana će poharati svijet ljubića. Jedan od najboljih koje sam ikada pročitala" – Kristan Higgins.

"Thorne je talentirana autorica koju treba imati u vidu. Njezin prvijenac natjerat će čitatelje da navijaju i za Lucy i za Joshuu, u kakvim se god igrama budu natjecali" - Library Journal.

"Ova će vas knjiga osvojiti već na prvoj stranici" - Jane Little...

O AUTORU:

Sally Thorne živi u australskoj Canberri i dane provodi prijavljujući natječaje i sastavljajući ugovore, stoga ne čudi što se nakon radnoga dana uspinje u šarolike svjetove koje je sama izmaštala. Živi s mužem u kući punoj antiknih igračaka, s previše jastuka, ukletom kućicom za lutke i najslađim mopsom na svijetu. Igra ljubavi i mržnje prvi joj je roman.

Izdavač: Mozaik knjiga.

Godina izdanja: 2018.

ISBN: 978-953-14-2392-2.

Urednik: Zoran Maljković.

Izvorni naziv: The Hating Game.

Uvez: meki s klapnom.

Format: 14 x 20cm.

Broj stranica: 370.

Prijevod: Ozren Doležal.

Komentari