Grupa Forum nagrađena za naj-intepretaciju

Na Festivalu dalmatinskih šansona, održanom 17. i 18. kolovoza u Šibeniku, prema ocjeni stručnog žirija na večeri novih skladbi pobjedu je odnijela pjevačica Jelena Radan s pjesmom "Negdje tamo gore" koju je sama napisala.

Publika je pak najboljim proglasila Đanija Stipaničeva čija je skladba "Čuvajte mi pismu" bila najbolja dok ga je i žiri nagradio s drugom nagradom.

Tri Šansonijera pripale su pjesmi "Mali dio neba" koju je izvela najmlađa sudionica Šansona, Riječanka Mia Negovetić. Njena pjesma osvojila je drugu nagradu publike, Mia je proglašena najboljom debitanticom, a Olja Dešić nagrađen je za najbolji aranžman.

Na ovom su festivalu, koji se održao po 21. put, sudjelovali i zadarski izvođači. Grupa Forum predstavila se pjesmom "Samo me ljubi" čiji je autor Neno Belan, dok je Ivan Ive Županović izveo skladbu "Idem dalje, nosim bol". Upravo je grupa Forum nagrađena i za najbolju interpretaciju.

Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac) s pjesmom "Iman li te još" osvojila je treće mjesto, prema odluci stručnog žirija.

Šansonijera za najbolji tekst dobio je Zoran Ševerdija za skladbu "Vrijeme ljubavi" koju je izvela splitska grupa Diogena.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano