VIDEO: Nova pjesma i spot klape Munita

Zadarska klapa Munita predstavlja novu pjesmu naziva "Svako lito".

Autor skladbe je Vjekoslav Šuljić.

"Odmah smo znali da je to prava pjesma za nas i bio je izazov donijeti je na naš, poseban način. U tome nam je puno pomogao Ivan Popeskić, aranžer iza kojeg stoje mnoge suradnje sa hrvatskim estradnim zvijezdama. Svojim modernim i netipičnim pristupom pjesmi je donio dimenziju više" - poručili su iz Munite.

Snimljen je i spot čiji je redatelj Marko Lokas, a uz članove klape, u spotu nastupaju članice Zadarskog plesnog ansambla u koreografiji Sanje Petrovski.

Plesačice su nastupile u haljinama iz kolekcije "Glas veza", koje su izradile talentirane učenice završnih razreda Škole primjenjene umjetnosti i dizajna Zadar pod mentorstvom Marijane Vukić Perović.

"Zadarsku priču" upotpunila je lokacija na kojoj je sniman veći dio spota - pozornica Kazališta lutaka Zadar koju je klapi ljubazno ustupila ravnateljica Iris Pavić Tumpa.

Klapa Munita ponosi se plodonosnom suradnjom sa mladim zadarskim umjetnicima.

Redatelj Lokas u spotu je iskoristio i neke od najatraktivnijih lokacija našeg rodnog Zadra, a snimano je i kod crkve Sv. Vida u obližnjoj Privlaci.

Podsjetimo, klapa Munita iz Zadra apsolutni je pobjednik 10. Festivala marijansko – duhovne pjesme Klape Gospi Sinjskoj 2018.

Komentari