BRUCOŠI NA LEDU: Ma, bilo je super, bilo je zakon i - prva liga!

Bilo je super, bilo je zakon i bilo je - prva liga...

Pod "kapom" Studentskog zbora - Sveučilišta u Zadru i ŠC Višnjik prošlog su se tjedna "kao nikada" zabavljali sudentice i studenti - naravno i oni koji se tako osjećaju - na tradicionalnoj sveučilišnoj brucošijadi - nastavku prošlih ledenih brucošijada - na ledu klizališta nadomak natkrivenog bazena i Krešina doma. I bila je to uistinu fenomenalna zabava, uz live band- James band, DJ-a, akcijske cijene pića i brojna druga "luda" iznenađenja...

Laganooooo nabrijavanje krenulo je i nekoliko sati, pa i dana, prije slžbenog starta, a onda je sve kulminiralo u četvrtak, 29.11., u 22:00. Brucošijada je događaj koji početkom svake akademske godine brucoši, ali i dakako i stariji studenti, i studentice, s nestrpljenjem očekuju, pa je tako bilo i sada.

"Studentski zbor Sveučilišta u Zadru u suradnji sa Športskim centrom Višnjik organizirao je dana 29.11. 2018. tradicionalnu sveučilišnu brucošijadu, ove godine smo se odlučili brucošijadu organizirati na poluotvorenome iz razloga što se svake godine susrećemo s problemom pronalaska dovoljno velikog prostora za organiziranje događanja za studente i studentice Sveučilišta u Zadru, pa tako i kada je u pitanju tradicionalna brucošijada" - dodali su vrijedni organizatori događanja.

Za program brucošijade (foto:SC Višnjik) su priredili live svirku svima dobro poznatog zadarskog benda James Bend i nastup DJ-a Filipa Rušina, kao i mogućnost klizanja za sve studente i studentice na brucošijadi po promotivnim cijenama. Popratni događaj je bila tombola na kojoj se moglo osvojiti 10 ulaznica za Let 3 koje je donirao Q-bar gdje se ujedno održao i after party uobičajena jesenskog studentskog susreta.

"Svakako se želimo svima zahvaliti koji su nam omogućili organizaciju ovog događanja, prvenstveno Sveučilištu u Zadru, koje uvijek rado financijski podupire studentske projekte i Športskom centru Višnjik na ustupljenom prostoru. Naše zahvale idu Jägermeisteru, Red Bullu i Qbaru na sponzorstvu, kao i svim studenticama i studentima koji su volonterski pomogli u organizaciji. U petak 30.11.2018. smo organizirali i promotivne cijene pića u kafićima Kutić, Dišpet i Kult za sve one kojima jedan dan zabave nije dovoljan, pa se ovim putem zahvaljujemo na podršci i navedenim kafićima. Nadamo se da su se svi dobro zabavili, a sve studente i studentice ovim putem pozivamo da nam svakako šalju prijedloge za organizaciju brucošijade u 2019." - poručila je predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru, Monika Marić.

Mi se pak nadamo kako će se nastaviti kvalitetna suradnja u budućnosti i da će Grad Zadar, i onaj na Narodnom trgu, i onaj na svim drugim lokacijama i razinama, zaista i konačno prepoznati i na pravi način znati promovirati i poticati vrijednost Zadra kao studentskog grada...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano