Negative space manikura

Volite manikuru i redovito mijenjate stil? Onda je i ovaj najnoviji trend pravi izbor za vas. Naime, "negative space" manikura je nešto što modni znalci najavljuju kao veliki hit nadolazeće jeseni.

Klasične manikure znaju biti dosta zahtjevne za održavanje, a ukoliko to ne radite onda vaši prsti izgledaju vrlo neuredno i privlače poglede. Dodatan problem može biti i stavljanje gela na nokte što je najproblematičnije kod njegovog uklanjanja koje pak oštećuje nokat. Zar nije onda bolje privlačiti poglede zbog prekrasnih noktiju?

Zbog toga su brojne žene prihvatile ovaj novi trend u manikuri, a vjerujemo da će nakon ovog još i više.

Negative space manikura, u kojoj je vaš nokat ugrađen u umjetnost uređivanja noktiju, briljantna je jer još uvijek može dobro izgledati i nakon tjedan dana. Naime, ako je dizajn samo na gornjoj polovici vaših noktiju i učinjen je gelom, možete zadržati istu manikuru i do mjesec dana. Zar nije to dobra stvar?

Izuzetno je dobar izbor kad znate da idete na godišnji odmor gdje nećete imati priliku za redovitu manikuri. Ili ako vam je vaš svakodnevni ritam takav da teško možete naći vremena za odlazak na manikuru.

Osim toga, nešto je i privlačno oko minimalizma koji daje osjećaj svježine u odnosu na standardne boje. Ovakvim dizajnom noktiju bave se vrhunski umjetnici stoga nemojte oklijevati. Kad su na društvenim mrežama počele kolati fotografije sa ovom vrstom manikure, mnoge su se žene zaljubile na prvi pogled.

Oduševljene su sve one željne urednih i lijepih noktiju, a nemaju volje posvetiti im toliko pažnje koliko primjerice zahtijeva održavanje tipične manikure ili gela.

Negative space manikura, koja uključuje i prirodno ulje nokta, odličan je odabir. Tehnika je jednostavna - odaberite neki motiv ili oblike koje biste htjeli imati na noktima i nanesite ih imajući na umu rast noktiju.

Možete odabrati minimalistički tip manikure s tankim linijama, a kako vaši nokti budu rasli, tako će se linije pomicati, no neće izgledati kao da vam je manikura dotrajala. Ova jednostavna tehnika bojanja tek dijelova noktiju odličan je izbor za sve one koji ne vole često ići na manikuru ili nisu u mogućnosti, a nokti će vam biti zdraviji te njihov izgled postojaniji.

Dakle, samo nebo je granica mašti i umjetnosti kod izrade ove manikure, a o funkcionalnosti i estetici ne treba niti govoriti. Dakako, svi će vam zavidjeti…

Komentari