SV. FILIP I JAKOV: Biciklijada od Iza banja do Iza banja...

Tri, 2, 1...

Nova sportsko-turistička manifestacija "BICIKLIJADA SV.FILIP I JAKOV 2018" koju se po prvi puta održava, 23. rujna, u Sv.Filipu i Jakovu, u organizaciji Turističke zajednice i Općine Sv.Filip i Jakov, uz podršku BBK Pakoštane i sponozora Calimero Sport Zadar, samo što nije startala.

"Želja nam je da, nakon što smo uspješno održavali Triatlon koji se ove godine neće prirediti, imamo novu manifestaciju koja će vjerujemo biti dobro prihvaćena, a namjera nam je uz domaće predstavnike na dva kotača privući i veći broj turista koji u posezoni borave na našem području" - poručili su i pojasnili iz Organizacijskog odbora događanja.

Biciklijada bi krenula s plaže Iza banja u Sv.Filip i Jakovu i nakon dionice u dužini 20-tak kilometara po Općini Sv.Filip i Jakov sa zaustavljanjem na vidikovcu Crni krug i pogledom na Galešnjak-otok ljubavi, cilj bi bio opet na glavnoj plaži "Iza banja".

Namjera nam je za sudionike biciklijade kojih će biti sigurno veliki broj održati i prigodnu tombolu uz glavnu nagradu – naravno bicikl, a za sve sudionike su osigurane majice i zajednički obrok uz zabavu na plaži IZA BANJA.

RASPIS NATJECANJA

Datum održavanja:

-23.09.2018. | nedjelja | – 14:00 h

Mjesto održavanja/Start i cilj:

Plaža Iza Banja, Sv. Filip i Jakov

Organizatori:

Općina Sv. Filip i Jakov i

TZO Sv. Filip i Jakov u suradnji sa BBK Pakoštane

Sponzor:

Calimero Sport

INFO:

Ive Morović 091 505 2895

Marin Fantina 098 536 584

E-mail: info@sv-filipjakov.hr

Facebook event

Rekreativna vožnja:

Dužina staze 15 – 18 km, kombinirano (makadam i asfalt)

Kotizacija:

-20 kn, djeca mlađa od 15 godina su oslobođena plaćanja kotizacije, u kotizaciju je uključen ručak i majica.

Prijave:

OSOBNO U TURISTIČKO INFORMATIVNOM CENTRU, SV. FILIP I JAKOV

RADNIM DANOM OD 08:00 – 19.00 H

PUTEM EMAILA: INFO@SV-FILIPJAKOV.HR

NA DAN UTRKE, OD 12:00 – 13:30 SATI

Na prijavi navesti:

ime i prezime, spol, datum i godina rođenja, adresa, kontakt mobitel, broj majice sudionika (ce) nadmetanja.

Dobne granice za sudjelovanje nema.

Mlađi od 18 godina sudjeluju uz obaveznu pisanu izjavu roditelja/staratelja o suglasnosti za nastup na utrci. Maloljetni mlađi od 14 godina mogu nastupiti isključivo uz pratnju roditelja/staratelja.

Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost. Obavezno nošenje zaštitne kacige. Organizator ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koju sudionik počini prema trećim osobama.

Vozači startom biciklijade usvajaju ove propozicije i voze na vlastitu odgovornost. Organizator zadržava pravo promjena uvjeta biciklijade bez prethodne najave. Za sudionike vožnje, osiguran je parking na plaži Iza Banja, Sv. Filip i Jakov.

Besplatni mini servis bicikli za sudionike biciklijade osigurava Calimero Sport Zadar, u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, rekreativna vožnja će se otkazati.

Tombola:

Sudjelovanje na tomboli je 10 kn.

Glavna nagrada:

Bicikla.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano