Fatboy Slim specijalno na No Sleep Festivalu

Jedan od najvećih DJ-a i producenata svih vremena, veliki i neumorni partimaker Fatboy Slim, nastupit će 15. studenog u Beogradu kao specijalni headliner No Sleep festivala!

Vodeća zvijezda najvećih svjetskih pozornica odlučio je da samo za Exitov novi festival nastupi u potpuno drugačijem izdanju i kreira pravu svjetsku ekskluzivu koju je jednostavno nazvao "Warehouse Rave" (Rave u hangaru).

Fatboy Slim ga opisuje kao "jedan veliki party sa mnoštvom lasera, jakih svjetala i dimnih mašina", a glazbena selekcija kretat će se od današnjih dancefloor bombi do klasičnih rave himni koje i dalje drmaju najveće pozornice širom planete.

Poznat po istinskoj DJ vještini, Fatboy Slim u svojim visokoenergetskim setovima donosi cijeli spektar zvukova koji pokrivaju globalni rave pokret koji se rodio prije tačno 30 godina u Drugom ljetu ljubavi iz 1988. godine.

Acid synthovi, latino perkusije, klavirske dionice, gudačke teme, epski semplovi i drugi sonični stupovi koji drže svjetsku rave scenu ujedinjenu, spojit će se na velikoj zabavii u Novom Hangaru, kolosalnoj hali u Luci Beograd, na obali Dunava.

Cijeli utisak dodatno pojačava industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i labirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1,5km od Trga republike.

Od danas su ulaznice za No Sleep festival dostupne i u redovnoj prodaji. Festivalske ulaznice bit će mjenjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve partyje i lokacije tijekom cijelog vikenda koji se proteže od četvrtka navečer do nedjelje poslijepodne, od 15. do 18. studenog, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velike zabave u Novom Hangaru u Luci Beograd, pa sve do aftera i dnevnih partyja u čuvenim beogradskim klubovima kao što su Drugstore, 20/44, i mnogim drugim lokacijama. Ulaznice su u redovnoj prodaji po 220 kn za standardnu, te 360 kn za VIP ulaznicu.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano