Od danas kupujte karte za Liburniju putem Smartice

Gradska tvrtka Liburnija d.o.o. od danas, 12. rujna 2018. uvodi jednu novost - plaćanje prijevozne karte putem mobilne aplikacije Smartica.

Riječ je o aplikaciji za kupnju, aktivaciju i validaciju digitalnih prijevoznih karata koju je Vipnet razvio u partnerstvu s tvrtkom Trilix. Zahvaljujući suradnji s Liburnija d.o.o. omogućeno je njeno korištenje za usluge gradskog prijevoza u Zadru.

Istom će se moći kupiti karta za jedno putovanje u vrijednosti od 10,00 kn.

U daljnjim koracima se planira uvesti i kupovina putne karte na relaciji Zadar – Zračna luka i Zračna luka - Zadar po cijeni od 25,00 kn, te kupovina digitalnih putnih karata putem kreditnih/debitnih kartica.

Aplikacija se može besplatno preuzeti u Apple Store i Google Play trgovini, a mogu ju koristiti korisnici svih telekom operatora.

"Kupnja karata putem aplikacije je vrlo jednostavna – potrebno je odabrati vrstu digitalne putne karte te izdanu kartu validirati u vozilu. Potvrda o plaćanju dolazi u obliku SMS poruke sa svim podacima o naplaćenom iznosu, dok izdana digitalna putna karta ostaje pohranjena unutar mobilne aplikacije. Tako je u svakom trenutku moguće kartu pokazati kontrolorima. Osim toga, aplikacija na vrijeme obavještava korisnike o isteku valjanosti karte" - pojašnjavaju iz Liburnije.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano