KNJIGA PREPORUKA: Karen White - Zvuk stakla

Naizgled idilični obiteljski odnosi isprepleteni ljubavi, tajnama i sukobima. Poznato, zar ne, klasika, ali ipak...

Karen White nastavlja nizati uspjehe, više od 24 njezina romana postala su bestseleri, a sigurno će i najnovije izdanje osvojiti brojne čitatelje kod nas. Nakon gotovo dvadeset godina duge spisateljske karijere, jedno od njezinih najpoznatijih djela „Zvuk stakla“ prevedeno je na hrvatski jezik. Za to je zaslužna jedna od najuglednijih hrvatskih prevoditeljica i književnica Ivana Šojat, naglasili su iz izdavačke kuće Mozaik-knjiga.

Roman na intrigantan način spaja kriminalističke elemente, ljubavne zaplete i obiteljska previranja ispunjena brojnim podmetanjima.

O KNJIZI:

Dvije godine nakon smrti supruga, Merritt Heyward prima neočekivanu vijest – obiteljska kuća u Beaufortu u Južnoj Karolini, koju je Calu ostavila njegova baka, sada pripada Merritt. I dalje mučena osjećajem krivnje zbog suprugove tragične smrti, Merritt odlazi iz svog doma u Maineu u neizvjesnost Beauforta, gdje razorne i mračne tajne Calove prošlosti leže skrivene na imanju koje je nekoć pripadalo njegovim precima.

Ova neočekivana ostavština – koja sada pripada Merritt – promijenit će je i dati joj snagu za novi život – koji će se dodatno zakomplicirati dolaskom njezine suviše mlade maćehe i desetogodišnjeg polubrata. Uskoro, u ovoj kući stranaca, Merritt će biti prisiljena razotkriti obiteljsku prošlost Heywardovih, suočiti se s vlastitim strahovima, ali i pronaći potrebno iscjeljenje na morskom zraku američkog Juga.

POHVALE KNJIGE I AUTORA:

"Knjiga koja se mora pročitati u jednom popodnevnu. Jednostavno ne možete prestati čitati" - Oprah.com .

"Čitatelji će ovaj roman doživjeti kao posebno životno iskustvo, jer je White istinski darovita pripovjedačica" - Las Vegas Review-Journal.

"Priča u ovom romanu napisana je prema najvišim standardima. Ovo je djelo koje će svakoga istinski zadovoljiti, ali i probuditi želju za još..." - Beatriz Williams, autorica.

O AUTORU:

Karen White autorica je dvadesetak uspješnih romana kod kojih se posebno ističe "Zvuk stakla“, njezin prvi roman preveden na hrvatski jezik. Odrasla je u Londonu, a sada sa suprugom i djecom živi u blizini Atlante (SAD).

Godina izdanja: 2018.

ISBN:978-953-14-2406-6

Urednik: Zoran Maljković

Izvorni naziv: The sound of glass

Uvez: meki s klapnom

Format: 200x400

Broj stranica: 463

Prijevod: Ivana Šojat

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano