Sam napravio srećku i "osvojio" 1.000 kuna

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 78-godišnjakom.

Njega se sumnjiči da je u rujnu od dvije srećke lutrije, spajanjem i lijepljenjem sačinio dobitnu srećku, da bi potom sa istom pokušao ostvariti dobitak od tisuću kuna.

Protiv 78-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krivotvorenja vrijednosnih papira i prijevare u pokušaju.

Jučer oko 05.30 sati u Ulici Put Murvice u Zadru, nepoznati muškarac provalio je u ugostiteljski objekt u vlasništvu 23-godišnjaka, odakle je otuđio novčanik s novcem.

Pri izlasku iz objekta zatekao ga je 68-godišnjak, koji ga je pokušao zadržati, uslijed čega ga je nepoznati odgurnuo, lakše ozlijedio te se udaljio u nepoznatom.

S ponedjeljka na utorak u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Krajem prošlog tjedna u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je iz dvorišta u vlasništvu 28-godišnjaka otuđio suncobran.

U proteklih petnaest dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio skuter u vlasništvu 26-godišnjaka.

U proteklih petnaest dana u Ulici Andrije Hebranga u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio brusilicu-polirku u vlasništvu 29-godišnjaka.

Komentari