Mnogobrojne aktivnosti Udruge mladih Ploče i Dračevca

Udruga mladih Ploče i Dračevca vraća nam se s novim aktivnostima.

I inače ova Udruga je vrlo aktivna, a bit će tako i u ovo predblagdansko vrijeme.

Naime, za iduće razdoblje najavljuju niz aktivnosti, a prva od njih je Edukativna radionica namijenjena mlađim uzrastima, izrada poklona za Sv. Lucu. Radionica će se održati 11. prosinca 2018. godine u prostorijama Gradske knjižnice na Ploči s početkom u 16:00 sati.

Nisu zaboravili ni Sv. Lucu. Njezin dolazak organizirat će se u prostorijama Gradske knjižnice Ploča na blagdan Sv. Luce 13. prosinca 2018. godine s početkom u 16:00 sati.

Promocija časopisa "Naša mala mista", glasnika Udruge predviđena je za 16. prosinca 2018. u Župi Sv. Petra na Ploči s početkom u 15.30 sati.

"Nakon promocije organizirat će se prigodni Božićni domjenak za sve predstavnike medija, pokrovitelja, partnera te svih simpatizera i članova Udruge" - najavili su.

No to nije sve. Naprotiv, slijedi i kulturno–zabavna manifestacija promocije starih društvenih igara te kulinarskih običaja pod nazivom "Zimska večer". To će se pak održati 5. siječnja 2019. na Dračevcu ispred župne crkve.

Dragi mediji srdačno Vas molimo da prenesete informacije o događajima u Organizaciji Udruge mladih ploče i Dračevca u sklopu projekta Božić na Ploči i Dračevcu. Također, pozivamo Vas da nam se pridružite na dan promocije časopisa Naša mala mista. U sklopu promocije prezentirat će se dosadašnji uspjesi rad Udruge te buduće aktivnosti koje će se organizirati.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano