Karnevalski Salsa after party u Kneževoj palači

U utorak, 12. veljače u HNK-u Zadar, s početkom u 20 sati održat će se koncert Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije i grupe Cubismo pod nazivom "Viva Cubismo!", a neposredno nakon, u 22 sata Salsa after party u Koncertnoj dvorani braće Bersa – Kneževa palača.

U Kazalište nam stiže glazba koja diže sa sjedala! Naš najvažniji latin-jazz sastav, Cubismo, višestruko je nagrađivan strukovnim nagradama Porin i Status. Njegovi članovi redom su vrsni instrumentalisti i poznavatelji afro-kubanske glazbe, ali i jazza, pa je sasvim logično da svoju dvadesetu obljetnicu rada bilježe suradnjom s Jazz orkestrom Hrvatske radiotelevizije, orkestrom koji se ponosi kontinuiranim radom duljim od sedam desetljeća!

Popularni hitovi Cubisma, poput Ay mi Cuba, Tempera, Na na na, Bailando cha-cha-cha, oplemenjeni jazz-aranžmanima uz dobro poznati glas Ricarda Luquea i pod ravnanjem Mirona Hausera, jamče rasplesanu publiku!

Nakon koncerta ne ide se kući! Salsa after party počinje u 22 sata u Kneževoj palači. U karnevalskom ozračju slavi se drugi rođendan Kneževe palače, a birat će se i nagrade za najbolju masku!

Cijene ulaznica za Viva Cubismo!: 70 i 60 kn.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano