PK ZADAR: Roditelji, upišite mališane na Obuku neplivača...

Iz Plivačkog kluba Zadar pozivaju roditelje malih neplivača na upis u - Obuku neplivača.

"Ukoliko imate želju svom djetetu pružiti kvalitetno slobodno vrijeme pravo je vrijeme za upis. Uz našu stručnu pomoć, zabavljajući i igrajući se, vaše dijete može postati bivši neplivač" - tvrde iz PK Zadar. Plivački klub je tu - ističu - da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju 15 sati organiziraju školu u kojoj- naglašavaju - nema ocjena.

"Roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub Zadar. Za sve informacije i prijave stoje na raspolaganju brojevi mobitela: 098 137 4604, 023 312 320, kao i e-mail na: info@pkzadar.hr . U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik, planirani početak treninga je tijekom ožujka" - kažu iz kluba.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca do kraja savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke u vodi samostalniji. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je kod Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Nakon završene obuke mali plivači mogu - naravno - nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano