ADVENTSKI VIKEND U OTOČCU: Božićna čarolija i 500 lampiona...

Nadolazeći vikend u Otočcu biti će prepun blagdanskih događanja jer 12. puta za redom počinje spektakularna -Božićna čarolija u Gackoj, start je 15.12...

Subota i nedjelja u centru Otočca u velikom blagdanskom šatoru na Trgu dr. Dražena Bobinca, bit će tako obilježene bogatim kulturno-umjetničkim programom uz sudjelovanje izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Dakle, sve počinje u subotu u jutarnjim satima svečanim otvorenjem Božićne čarolije, uz Klapu Senjkinje, nakon čega će posjetitelji uživati u cjelodnevnom sajamskom ugođaju uz široku ponudu tradicionalnih proizvoda i rukotvorina i blagdanske gastro delicije, a za dobru atmosferu tokom dana pobrinut će se T.S. Patrioti, KUD Lipa Sinac, kao i Mješovito pjevačka skupina FD Otočac.

U nedjelju će posjetiteljima biti pripremljen još jedan zanimljiv blagdanski dan uz brojne izlagače te nastup KUD-a Dangubice Kuterevo i veselog Dječjeg vrtića Ciciban. U 16 sati počinje prava čarolija kada će se najmlađi razveseliti dočeku Djeda Božićnjaka, koji osim što će se rado fotografirati s njima za uspomenu, nosi i prigodne poklone mališanima. Djed Božićnjak stiže na kolima, a djeca će se s njim moći voziti centrom grada!

U 17 sati kreće veliki nastup mlade glazbene zvijezde Mie Dimšić pod nazivom Život nije siv - prekrasna uvertira u veliki spektakl. Naime, čarobna nedjelja završiti će bajkovito! Ukoliko to vrijeme dozvoli, nebom iznad Otočca poletjeti će 500 lampiona i prirediti dosad neviđeni prizor iznad mjesta.

Naravno, svi građani i posjetitelji su dobrodošli, sva događanja su besplatna. Isto tako, zanimljivo je i da će u ovom razdoblju biti snimljen Promo film Adventa u Otočcu koji će kasnije promovirati destinaciju u najljepšem svjetlu, a osim adventskih događanja nadolazećeg vikenda već u srijedu 12. prosinca se održala prezentacija nove mobilne aplikacije -Otočac. Dan je nakon toga, u četvrtak 13.12. na rasporedu dječja radionica Adventske ručice, a malonogomentni turnir Mario Cvitković Maka počinje već 14. prosinca.

"U četvrtak 20.12. starta Božićni turnir u haklu, u petak 21.12. održat će se tradicionalni Božićni koncert Puhačkog orkestra DVD-a Otočac,a 29.prosinca zabavni Božićni turnir u kuglanju. Program završava 31.12. dječjim dočekom Nove godine u podne i večernjim dočekom uz nastup T.S. Patrioti. Vidimo se na Božićnoj čaroliji u Gackoj!"- pozvali su i poručili iz Otočca.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano