Grdović koncertom na Višnjiku obilježava 40 godina karijere
Foto ŠRC Višnjik

U dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik 15. veljače koncert će održati Mladen Grdović povodom 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada.

Tijekom proteklih 40 godina Mladen je objavio stotine pjesama , surađivao sa mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim , američkim i australskim pozornicama i sa prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe.

Malo izvođača se može pohvaliti tako uspješnom karijerom dugom 40 godina i tako vjernom publikom koja ga prati kroz karijeru još od prvih dana. Naravno, tu su i novi poklonici za koje Grdović sklada i izvodi nove hitove u modernijim i svježim aranžmanima a oni mu uzvraćaju podrškom na svim njegovim nastupima.

Za sve njih Mladen je zajedno sa svojim managementom Lupo music i sa našom producentskom tvrtkom pripremio niz iznenađenja kako bi na način dostojan najvećih priredio pravi spektakl na Višnjiku. Za tu prigodu pozvali smo i goste, prijatelje sa kojima je Mladen surađivao u različitim projektima: Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Naravno, tu je Mladenov prateći band, grupa Romantic pojačana najboljim glazbenicima, a sve skupa uobličuje i vodi Damir Mihanović Ćubi.

"Osigurali smo zvučnu i scensku vrhunsku opremu, posebne efekte i scenografiju, sve kako bi 15. veljače uživali u dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi. Ovo će biti pravi spektakl!" - poručuju s Višnjika.

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto na parteru i 90 kuna na tribinama možete kupiti od četvrtka 17. siječnja u Turističko informativnom centru u gradu (ulica Jurja Barakovića 5) radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 – 13 sati) i trgovini TISAK MEDIA (centar Supernova) i TISAK Kalelarga kao i u sustavu www.ticketshop.hr. U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna.

Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30.

"Dodajmo još kako se koncert održava oko Valentinova pa je to razlog više da planirate izlazak sa voljenom osobom upravo tamo gdje je najbolje – na velikoj fešti u povodu 40-te godišnjice uspješne karijere Mladena Grdovića" - navode iz Višnjika.

Komentari