Glazbeni studio Libreto upisuje nove članove

S tek otpočelom novom kalendarskom godinom Glazbeni studio Libreto za sve zainteresirane raspisuje audicije za sljedeće vokalno-scenske programe:

-DJEČJI ZBOR LIBRETIĆI - od najmanjih nogu, sve do navršenih 10 godina

-VOKALNO - SCENSKI ANSAMBL LIBRETO (zbor, Starija skupina) - raspon godina od 10 - 14

-OSNOVE VOKALNE TEHNIKE - PJEVAČI SOLISTI - od 14. - te godine - nema gornje dobne granice

-KLASIČNA/AKUSTIČNA GITARA - od 9. - te godine - nema gornje dobne granice.

Obe navedene pjevačke skupine, starija i mlađa, rade na autorskom, kao i na klasičnom te popularnom domaćem i stranom repertoaru, uz pripadajući scenski pokret te rad na pravilnoj postavi i osvještavanju čitavoga tijela kao vokalnoga instrumenta.

Redovito nastupaju na koncertima i festivalima u Zadru i izvan njega te snimaju samostalne audio i video uratke. Do sada su za svoj rad nagrađivani više puta. U budućnosti će, unutar programa, sudjelovati na radionicama dramskog izraza te scenskog pokreta.

Pjevači solisti rade na upoznavanju i osvještavanju svoga instrumenta, upoznaju se s pravilnom vokalnom postavom, počevši od disanja, rade na interpretaciji odabranih pjesama (dinamika, fraziranje, interpretacija, glazbeni ukrasi...), pjevaju i a cappella i uz pomoc mikrofona te matrica (na satu). Također često i javno prezentiraju svoj rad, u Zadru i izvan njega, te će sudjelovati na radionicama dramskoga izraza i scenskog pokreta.

Klasična gitara upoznaje učenike s instrumentom kroz klasični instrumentalni program (osnovne glazbene škole), dok AKUSTIČNA donosi moderan pristup instrumentu, učenje akorada, raznih ritmova itd.

Audicije za nove članove svih programa će se odvijati u prostorijama LIBRETA (Benkovačka cesta 8) u ponedjeljak, 21.1.2018., od 16 - 19h ili u utorak, 22.1.2018. od 10 - 12h.

Prijave s osnovnim podacima (IME I PREZIME DJETETA, GODINE, RAZRED, SLOBODNE AKTIVNOSTI, VAŠ KONTAKT) molimo poslati do petka, 18.1. na mail adresu libreto111@gmail.com, a zatim se u povratnom mailu dobivaju sve precizne informacije te termin audicije/upoznavanja.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 0919347160 (umjetnička voditeljica Ivana Begović).

Komentari