Ne propustite Tarzan i Jane u Zadru

Nedavna premijera predstave "Tarzan" u HNK Zadar privukla je velik broj gledatelja, a vjerujemo da će tako biti i prigodom izvedbe koja je na rasporedu 23. siječnja 2019. u 20 sati.

"Što se događa Tarzanu i Jane nakon što su pobijedili sve prepreke na putu svoje ljubavi? Na prvi pogled, sitni nesporazumi i nesuglasice, malo ljubomore i zasićenosti, ali uglavnom vrlo neudobni uvjeti za život u džungli!

Kada se u igru umiješa rafinirana i kozmopolitska hijena Mike, igra tek započinje… Ljubavni trokut u dalekoj džungli otvara brojna pitanja iz materijalističkog svijeta u kojem danas živimo" - stoji u pojašnjenju ove predstave.

Igraju: Alen Liverić, Žana Bumber, Dean Krivačić i Mimi Zadarski. Redatelj je Matjaž Latina, a kostimografija je djelo Marije Šarić Ban.

Tko nije imao priliku pogledati ovu predstavu, onda svakako neka to učini jer će se zabaviti i nasmijati, ali i svjedočiti nekoj svakidašnjoj situaciji koja reflektira i stvarne probleme, nesuglasice, dvojbe i slično.

Glumci su donijeli likove na jednako zanimljiv način, a posebice lik hijene kojeg je izvanredno interpetirao Dean Krivačić.

Dakle, preporuka je - ne propustite!

Komentari