Tuna show proslavljenog chefa Davida Skoke
Foto Metro

Nakon gostovanja i kulinarskih radionica koje je održao proteklog vikenda u Zadru u sklopu Zadar Cooking Class-a, poznati hrvatski chef David Skoko napravio je pravi show na Adriatic Gastro Showu u Splitu.

Naime, ovaj je show u tijeku, a prilika je to bila da Skoko ugostiteljima i hotelijerima predstavio novi proizvod u ponudi Metro-a, jadransku plavoperajnu tunu sushi/sashimi kvalitete Pelagos net farme čiji je vlasnik general Ante Gotovina.

Na kulinarskoj je prezentaciji ovaj popularni hrvatski chef, koji ima i svoju emisiju na 24Kitchen, pokazao najbolje načine obrade i pripreme plavoperajne jadranske tune.

Dakle, demonstrirao je zapravo kako iskoristiti baš sve dijelove cijenjene plavoperajne jadranske tune i od nje pripremiti sjajna jela.

Kao rezultat prezentacije za degustaciju su bili dostupni sushimi i tataki u izvedbi izvrsnog Skoke, a posjetitelji su se tako uvjerili u vrhunsku kvalitetu pelagoške tune, prigodne za pripremu sirovih jela.

Inače, tvrtke Metro i Pelagos net farma potpisali su ugovor o suradnji, a Metro će osim proizvoda Pelagos net farme od sitne pelagoške ribe, inćuna i srdela, ekskluzivno hrvatskom tržištu ponuditi i plavoperajnu jadransku tunu sushi/sashimi kvalitete, koja će profesionalnim kupcima biti dostupna u veleprodajnim centrima diljem Hrvatske.

Komentari