Treninzi u Punta Skali sa švedskim tenisačem J.Johanssonom...

Nakon brojnih svjetskih teniskih i nogometnih zvijezda, ali i triatlonaca koji se u Falkensteiner Punta Skala resortu već tradicionalno okupljaju na državnom prvenstvu, u ovu oazu sporta i hedonizma stiže još jedno zvučno ime – Joachim Johansson, poznati tenisač...

I to u ulozi teniskog trenera! Naime, od 23. do 28. lipnja ljubitelji tenisa moći će naučiti tajne dobrog servisa, backhanda, forehanda... od ovog švedskog tenisača, nekadašnjeg broja 9 na svjetskoj ATP listi, ali i uživati u mediteranskoj klimi, delicijama i luksuzu Falkensteiner Hotela & Spa Iadera ili Falkensteiner Family Hotela Diadora.

U srcu Punta Skale u srpnju 2018. otvoren je potpuno profesionalni sportski centar sa sedam zemljanih teniskih terena, tri multi-sportske arene, terenima za odbojku na pijesku i golf, a tu su i dva padel terena (skraćeni teniski tereni), što će posebno razveseliti ljubitelje ovog najbrže rastućeg sporta u svijetu kojeg je najjednostavnije opisati kao kombinaciju tenisa i squasha.

Na ovaj se način, sljubljen s najčišćim morem na svijetu, Falkensteiner Punta Skala razvija kao jedinstveni sportski i ekološki resort. Stoga ne čudi što ga za svoj odmor odabiru brojne svjetske zvijezde – osim Joachim Johansson, koji stiže od 23. do 28. lipnja, tu su već odmarala i cijela hrvatska Davis Cup reprezentacija, Luka Modrić, Mateo Kovačić... Sa švedskom teniskom zvijezdom, pobjednikom nad Rafaelom Nadalom, Juanom Martinom del Potrom i Nikolayem Davydenkom, moći će se trenirati u 1-dnevnim, 3-dnevnim ili 5-dnevnim aranžmanima.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano