Vikend u znaku vjenčanja: Dođite u Arsenal!

Arsenal će u subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka 2019. godine ugostiti čak 12. po redu Festival vjenčanja.

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje. Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar.

Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu.

Identifikacija sudionika sa samim projektom, posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 11 godina okupio je preko 560 izlagača, pa se tako i ove godine očekuje preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentima, te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica i svečanih haljina, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari, grafičari i drugi. Iako broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, Odbor za organizaciju Festivala je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Program:

Subota, 16. ožujka 2019. godine:

-12:00 h - Prezentacija slastičara i humanitarna akcija za Udrugu Cukrići

-18:00 h - Modna revija vjenčanica i svečane odjeće

-Revija cvijeća

-19:00 h – party na event brodu Nada (Liburnska obala)

Nedjelja, 17. ožujka 2019. Godine:

-12:00 h - Prezentacija sala za vjenčanja i humanitarna akcija za Udrugu Cukrići

-18:00 h - Modna revija vjenčanica i svečane odjeće

-Revija cvijeća

-10,00 – 20,00 h – radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano