PD PAKLENICA POZIVA: Ekipa, kreće škola sportskog penjanja!

Dragi penjači sad je službeno, ide školica!

"Javite se putem maila ili na brojeve telefona sa plakata. Broj polaznika je ograničen, za sve info zovite, vidimo se i do penjanja, pozdrav..." - poručili su s Banina.

Tko, što, kako, kada? Kako kaže barba s Tv reklama... čitaj!

Dakle, Sekcija sportskog penjanja PD Paklenica organizira - Školu sportskog penjanja. Voditelj škole je instruktor sportskog penjanja Tomislav Mor, početak nastave je 6. travnja, broj polaznika je ograničen, kađu iz Društva.

Prijave i dodatne informacije na email adresu: sportsko.penjanje.pdpaklenica@gmail.com , a podrobni info može se dobiti i kod Jelene Mijić-Prskalo na 098 945 2694 ili 092 287 2783, mob broj Nene Odžakovića.

I napomena:

"Molim sve koji se prijavljuju putem maila da napišu svoj broj mobitela i datum rođenja. Hvala"...

Sportsko penjačka sekcija Planinarskog Društva Paklenica udruga je penjača grada Zadra, osnovana 2000. Cilj sekcije je upoznavanje mlađeg naraštaja sa sve popularnijim sportom koji se, unatoč uobičajenom mišljenju, ne temelji samo na riziku i opasnosti već je zapravo riječ o slobodi i dostizanju vlastitih granica.

"Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti sportskim penjanjem da nam se pridruže u Sportskom Centru Višnjik ili nas kontaktiraju na brojeve mobitela: Jelena Mijić, pročelnica sekcije: 098/945-2694, Ante Jerolimov, trener: 098/177-8947, Hrvoje Grancarić, dežurstva: 095/923-3511 ili na e-mail: sportsko.penjanje.pdpaklenica@gmail.com ..." - naveli su iz kluba.

Komentari