FOTO: Odigrana bajka Djevojčica sa žigicama
Foto Vladimir Jurićan

Udruga za kulturu i umjetnost Drama Plus na kazališne daske donijela nam je ekranizaciju bajke "Djevojčica sa žigicama" Hansa Christiana Andersena.

Podsjetimo, Djevojčica sa šibicama nastala je u sklopu projekta Lektira na sceni kojim se za kazalište adaptiraju osnovnoškolski i srednjoškolski obvezni lektirni naslovi. Inscenacija Djevojčice sa šibicama dio je Male drame te je prikladna za djecu od sedam i više godina.

Režiju, dramatizaciju i odabir glazbe potpisuje Vinko Radovčić, scenografiju Josip Kresović, kostimografiju Anita Goreta. Svjetlo je oblikovao Frane Papić, a ton Mate Petričević dok je scenografiju i rekvizite izradio John Čolak.

U predstavi igraju polaznici dramske radionice Drame Plus: Emma Jurišić, Jakov Modrić, Marija Harangozo, Karmen Marcelić, Jakov Alvir, Nika Ivana Medić, Nevia Bilan, Tončica Bajlo, Mirjana Govorčin, Lovre Magazin, Luka Phanalasy, Elodie Paleka, Lovre Bujačić, Lara Kardum, Nika Kardum, Valeria Stipanić, Tonči Ljubičić, Paola Čolo, Sara Bobić Pičić, Paula Veskadiaga, Sunčica Gregov, Šime Šalina.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano