ZAŠTITA U SPARU I INTESPARU: Zaštitne barijere od pleksiglasa

Spar i Interspar izvijestio je o dodatnim mjerama zaštite koje su poduzeli kako bi zaštitili svoje djelatnike, ali i kupce u svojim trgovinama.

"Sa svrhom dodatne zaštite svih naših djelatnika koji su u bliskom kontaktu s kupcima, na blagajnama u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Zadarskoj županiji postavili smo zaštitne barijere od pleksiglasa kako bi omogućili dodatnu razinu zaštite zaposlenika u interakciji s kupcima.

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva. Kako bi omogućili opskrbu hrvatskim građanima, s radom nastavljaju sve SPAR i INTERSPAR trgovine pa čak i trgovine u trgovačkim centrima koji su zatvoreni – Zadar Supernova te Zadar City Galleria. Sve SPAR i INTERSPAR trgovine rade od 8 do 17 sati, prema uputama i nalogu Kriznog stožera.

"Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uveli smo i regulaciju ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također, za sve naše kupce u trgovinama SPARA i INTERSPARA u Zadarskoj županiji osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama" - poručili su uz trgovačkog lanca.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano