TONI FILIPI: Zadarski boksač prvi hrvatski zaraženi sportaš!

Zadarski boksački teškaš Toni Filipi (BK Gladijator) koji se nedavno vratio iz Engleske s prekinutih kvalifikacija za Olimpijske igre prvi je hrvatski sportaš koji je pozitivan na koronavirus, nalazi se u samoizolaciji u Zagrebu već pet dana...

Filipi se u samoizolacij nalazi još od povratka iz engleske prijestolnice, dakle od 20. ožujka, izvještava HR Radio Zadar.

"Prva dva dana otkako sam bio u samoizolaciji nije mi bilo ništa, nisam imao nikakve simptome, nakon toga osjetio sam da sam malo vruć, izmjerio sam temperaturu i imao sam. Glava me također boljela i kašljao sam. Zatim sam se testirao i danas sam dobio potvrdu da sam pozitivan. Međutim, sada se osjećam dobro, čvrst sam ja, ne dam bolesti na sebe baš tako lako. Bit će to sve dobro, slušam upute liječnika i vjerujem da će ovo sve brzo proći. Pozdravljam sve, držite se, nema straha, samo budite odgovorni i slušajte nadležne što Vam savjetuju" - poručio je mladi sportaš.

A jučer je prvi pozitivan na koronavirus od ljudi usko vezanih u sport u Hrvatskoj postao trener ženske boksačke reprezentacije Ante Matas. Potvrdu da je pozitivan danas je dobio i Filipijev trener iz BK Gladijator, Tomo Kadić, otkriva Radio Zadar.

"Eto i mene je zadesilo kao i mog trenera Tomu Kadića. Dobro smo, idemo hrabro u nove pobjede..." - obratio se Toni danas putem Facebooka.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano