FOTO: Gradonačelnik se susreo s Bornom Ćorićem na Višnjiku
Foto Vladimir Jurićan

Borna Ćorić, hrvatski tenisač, predvodi skupinu tenisača koji će tijekom narednih dana na teniskim terenima ŠC-a Višnjik odraditi dio programa svojih priprema za nastavak sezone.

Pripreme se odvijaju na novim teniskim terenima koji je dio novog Višnjikovog teniskog kompleksa sa sedam zemljanih terena kod kojih je jedan središnji, te tri s betonskom podlogom. Ovaj je kompleks jedan od tri najveća u Hrvatskoj.

U utorak, 19. svibnja teniske terene posjetio je i gradonačelnik Zadra Branko Dukić. Tom se prigodom susreo i s Bornom Ćorićom te ostalim mladim reprezentativcima. Domaćin obilaska gradonačelnika i njegovih suradnika bio je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

"Izuzetno mi je drago što smo dobili ovakav teniski centar na koji su došli trenirati i najbolji svjetski igrači. Zahvaljujem Gradu Zadru i gradonačelniku na velikoj potpori u organizaciji Davis cup susreta i izgradnji ovog centra i zahvaljujem Hrvatskom teniskom savezu, Središnjem uredu za sport. Od krucijalne važnosti je bila podrška Grada Zadra i ja sam prezadovljan, a ova djeca koja su tu govore sama za sebe" - kazao je Karlović.

"Svi znate koliko su nam radosti donijeli naši tenisači kad je bila Davis Cup reprezentacija. Ovaj teniski kompleks služi i djeci i razvoju mladih igrača. Kroz ove godine moji prethodnici i ja radili smo na tome da ovo bude lijepi sportski sadržaj, a Zadrani samo pokazuju primjerom i posjećenošću ovih objekata svakog dana, što govori u prilog da smo ispravno postupili i postupamo" - zadovoljan je bio i gradonačelnik Dukić.

No neće se stati samo na uređenju teniskih terena. Naprotiv, i Dukić i Karlović najavili su i dodatne sadržaje i uređenja.

"Uskoro kreće nova trava na nogometnom igralištu, uvijek će biti novih sadržaja, sve što oplemenjuje razvoj sporta" - najavio je Dukić postavljanje umjetne trave.

To će pak biti pravi potez jer, kako nam je rekao Karlović, na travnjaku Višnjika trenira oko 900 djece iz različitih klubova.

Uostalom, to i ne čudi kad se zna da je uređenje Višnjika privuklo oko 3.500 građana, saznali smo od Karlovića.

A obzirom na ove nove teniske terene, obojica očekuju još Zadrana u teniskoj reprezentaciji...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano