NOVAK ĐOKOVIĆ:U lipnju na Višnjiku-svjetski teniski broj 1!

Kakav na samo čeka spektakl!

Teniske zvijezde u lipnju na inicijativu Novaka Đokovića u suradnji s HTS-om kao najljepša razglednica za početak ljetne turističke sezone dolaze u- Zadar... Neki iz reda najboljih tenisača svijeta igrat će na seriji turnira od 13. lipnja do 5. srpnja, a jedan u nizu domaćina bit će i - "Donatov grad"...

Organizator turnira je prvoplasirani tenisač svijeta Novak Đoković, koji je okupio neke od vodećih igrača današnjice, među kojima su i hrvatski tenisači. Prvi turnir bit će odigran na igralištima TC Novak u Beogradu 13. i 14. lipnja, vikend potom je u zadarskom Višnjiku (20. i 21. lipnja), a zatim seli u Crnu Goru (27. i 28. lipnja), i Banja Luku (3. i 4. srpnja).

Među ostalima, sudjelovanje su, na barem jednom od natjecanja, osim pokretača inicijative Đokovića potvrdili vodeći hrvatski tenisači, predvođeni Bornom Ćorićem i Marinom Čilićem, zatim Austrijanac Dominik Thiem, Bugarin Grigor Dimitrov…, potvrđeno je u petak.

Radi se o humanitarnom natjecanju, s kojeg će, među ostalim, prihod biti usmjeren programima za razvoj i obrazovanje djece, u sportskom smislu bit će odlična prilika za mečeve na najvišoj razini u vrijeme dok je stanka u službenim natjecanjima zbog koronavirusa. Igrat će se po skupinama, pa će svaki tenisač imati dva meča u subotu, jedan u nedjelju, kada će na rasporedu biti finale između dvojice najboljih sudionika.

Više detalja bit će objavljeno uskoro...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano