Tihomir Bujan novi koordinator omladinskog pogona KK Zadra
Foto KK Zadar

Košarkaški klub Zadar nakon gotovo dvije godine potrage za idealnim kandidatom i rješenjem na novoj poziciji voditelja omladinskog pogona pronašao je odgovor u iskusnom treneru i mentoru Tihomiru Bujanu.

Sjajne vijesti za Klub, sve mlade košarkaše u Zadru, ali i klupske trenere koji su u novom koordinatoru omladinskog pogona dobili iznimno veliko pojačanje obzirom kako se radi o iskusnom i vrhunskom košarkaškom treneru.

Poznat i priznat po svom radu s mlađim uzrastima, Tihomir Bujan cijenjen je košarkaški stručnjak i njegov angažman izvrsna je vijest za zadarsku košarku, a i sam Bujan nije skrivao oduševljenje, izvijestili su iz Kluba.

"Lijep je osjećaj nakon 10 godina vratiti se u Zadar, u svakom slučaju. Uvijek je lijepo raditi u Zadru. Meni je dodatni motiv što mi je obitelj ovdje, tako da sad imam priliku raditi u košarci, raditi posao koji volim u svome gradu. U našoj struci to nije tako čest slučaj, iznimno mi je drago. Uprava mi je ukazala povjerenje, nadam se da ću ga opravdati i trudit ću se da ga opravdam. Uvijek je čast biti u Zadru, to je klub s najvećom tradicijom na našim prostorima. Koliko god je teško, uvijek je lijepo raditi ovdje." – poručio je rođeni Zagrepčanin sa zadarskom adresom.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano