Bend: Istina je, svirali smo na piru i izvukli smo deblji kraj...

Momci, svaka čast...

Omiški bend VoxBox oglasio se na Facebooku vezano uz svoj nastup na vjenčanju u Hrvacama. Na taj način željeli su riješiti “upitnike iznad glava” svojih sumještana.

“Dragi svi, eto, da riješimo upitnike iznad glave i gradske ćakule – istina je, svirali smo na piru u Hrvacama 18.7. i izvukli smo deblji kraj. Neki, doduše, malo deblji (Nikola, na mlado je, brzo ćeš ti to pribolit). Na piru smo bili odgovorni i zaštitili smo se i distancirali se koliko smo mogli, ali nije sve ovisilo o nama, nažalost.

Zato, ljudi, čuvajte se, izbjegavajte zatvorene prostore s puno ljudi, nosite maske, perite ruke i ne dirajte lice. Samoizolacija usrid lita nije baš najzabavnija stvar, priznajemo, ali eto, svakome se može dogodit. Fala svima na brizi, vidimo se kad sve ovo prođe (nadamo se da nas nećete izbjegavat kad nas sretnete, al razumimo, nećemo se ljutit).

P.S. Pokušavamo pogledat koju seriju kad smo već doma pa vas molimo da nas ne zivkate (ni naše žene i muževe), fala”, stoji u njihovoj objavi, koju prenosi i portal Dalmacija Danas...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano