Maskirani maloljetnik zatražio novac
Foto Ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za razbojništvo.

Naime, sumnjiči ga se da je u ponedjeljak, 03. kolovoza oko 22.00 sata na Krešimirovoj obali u Zadru, maskiran uz prijetnju pištolja od 60-godišnjeg djelatnika kioska zatražio novac, nakon čega je s pulta otuđio njegov mobitel te se udaljio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, prema maloljetniku nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojništvo.

S ponedjeljka na utorak u Vrškoj ulici u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u crkvu odakle je otuđio novac i sat u vlasništvu 38-godišnjaka.

S utorka na srijedu u Benkovcu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio više raznih cigareta.

S utorka na srijedu u Ulici Ante Starčevića u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 45-godišnjaka odakle je otuđio novac.

U nedjelju, 02. kolovoza u Pakoštanima nepoznati počinitelj je otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 67-godišnjeg državljanina Poljske.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano