ATLETICO MADRID: Šime Vrsaljko obavio artroskopiju koljena!

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (28) podvrgnut je artroskopiji lijevog koljena radi uklanjanja osteosintetskog materijala s operacije ligamenata koja je obavljen prije 16 mjeseci, objavio je na službenim stranicama Atletico Madrid danas...

Međutim, očekuje se kako će hrvatski branič biti spreman za početak La Lige, koji bi mogao biti 12. lipnja.

Vrsaljko je operativni zahvat obavio u Sveučilišnoj klinici Navarra u Pamploni nakon što je epidemija koronavirusa odgodila već planiranu intervenciju.

Hrvatski reprezentativac je u veljači 2019. u Antwerpenu operirao koljeno kod svjetskog autoriteta ortopedije dr. Koena Lagae. U višesatnoj operaciji rekonstruirano mu je lijevo koljeno i složena operacije je prošla u najboljem redu.

Međutim, s vremenom je ostatke trebalo ukloniti, kako Šime kasnije ne bi imao problema. S oporavkom će započeti u trening kampu Cerro del Espino i očekuje se kako će za nekoliko tjedana vratiti na teren, javlja Hina

Šime Vrsaljko je imao problema s koljenom još od Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, no operaciju je odgađao do veljače prošle godine. Oporavak je trajao više od devet mjeseci, s treninzima je počeo u studenom 2019. Prvi put nakon teške operacije zaigrao je u siječnju ove godine u susretu 21. kolu La Lige, protiv Logronesa (0-0).

Nastupio je u sedam susreta, a nažalost, ubrzo je uslijedila nova pauza, ovoga puta zbog koronavirusa.

Vrsaljko je za Atletico odigrao 54 utakmice od ljeta 2016. do ljeta 2018. te je sudjelovao u osvajanju Europske lige, potom je otišao na jednogodišnju posudbu u Inter, no milanski klub ga je odbio otkupiti zbog ozljede, a po povratku u Atletico sakupio je još sedam nastupa.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano