U ČETVRTAK, 13.8.: U Zadar stiže novi trgovački lanac...

U Hrvatskoj se uskoro otvara prva trgovina talijanskog trgovačkog lanca Eurospin...

-Kupci koji su upoznati s Eurospin trgovinama u Italiji i Sloveniji, s oduševljenjem su dočekali vijest o dolasku novog hrvatskog lanca talijanskih korijena. Pod motom “Pametna kupnja”, vrata prve hrvatske Eurospin trgovine otvaraju se u Zadru, 13. kolovoza- objavio je Eurospin.

Eurospin je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju. Ono što ga karakterizira jest činjenica da je to jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo svoje proizvode, zapravo, piše net.hr, u Eurospin trgovinama ne postoje klasični brendovi koji se nalaze u svim ostalim supermarketima, već samo proizvodi koje je tim stručnjaka Eurospin dizajnirao i pažljivo odabrao za svoje kupce, putem mreže odabranih partnera.

-Smatramo da je došlo vrijeme da prikažemo našu vrijednost i klijentima u Hrvatskoj. Spremni smo za razvoj novih proizvoda koji odgovaraju potrebama hrvatskog tržišta uz održavanje našeg prioriteta: jamčiti najveće moguće uštede za svaku obitelj- stoji na stranicama Eurospina za Hrvatsku.

Eurospin je osnovan 1993. u Italiji i među vodećim je diskont trgovinama u ovom dijelu Europe. U Italiji i Sloveniji imaju više od tisuću trgovina, a u Hrvatskoj će, kažu, otvoriti prostor i domaćim proizvodima...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano