I SLUŽBENO: DOMINIK MAVRA PRODUŽIO SURADNJU S KK ZADAR!

Košarkaški klub Zadar i Dominik Mavra postigli su dogovor o nastavku suradnje, pa će 26-godišnji organizator igre i naredne sezone braniti boje zadarskog kluba...

Podsjetimo, Mavra je protekle sezone bio najkorisniji igrač Krešinog kupa, a isto tako u brojnim utakmicama regionalnog natjecanja također je bio igrač odluke u nekoliko navrata.

U četrnaest odigranih utakmica ABA lige i u prosjeku 29 minuta provedenih na parketu Dominik je bilježio 11.6 poena, 3 skoka, 5.6 asistencija uz 1.1 ukradenu loptu što ga uz ukupni indeks korisnosti od VAL14 svrstava u TOP20 najkorisnijih igrača regionalnog natjecanja.

Valja izdvojiti kako je Mavra sa spomenutih 5.6 asistencija po utakmici bio ukupno peti dodavač ABA lige, odnosno dvanaesti asistent natjecanja sa sveukupno 78 uspješnih proigravanja.

U Prvenstvu Hrvatske Mavra je s jednakom minutažom bio na prosjeku 10.4 poena, 2 skoka, 6 asistencija i jedne ukradene lopte po utakmici te je Zadar tokom čitave sezone uvjerljivo držao prvo mjesto na ljestvici HT Premijer ligaša. Ugovor je produžen na dodatnih godinu dana...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano