Sabljar Dračevac: Osjećam odgovornost za rezultat u županiji
FOTO V. JURIĆAN

Na Trg pet bunara u Zadru bilo je u nedjelju navečer mirno, što zbog koronavirusa i epidemioloških mjera, a što zbog rezultata izbora.

Naime, na toj je adresi zadarski SDP u kojem nemaju pretjeranog izraza oduševljenja za rezultate Restart koalicije, kako u izlaznim anketama, tako i u prvim neslužbenim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva.

"Nismo zadovoljni rezultatima prve izlazne ankete, no nadamo se da će se tijekom noći ipak rezultati malo popraviti. No, nećemo ništa prejudicirati, vrlo brzo, oko ponoći, sve će se znati, tko su nam novi saborski zastupnici i kako će izgledati parlament u sljedećem periodu. Tko je kriv? Krivac definitivno postoji, no ja bih rekla da su građani jako zadovoljni s današnjom vlasti i s time kako HDZ upravlja državom. Čestitam, naravno, relativnim pobjednicima koji su ponovno sva jaja skupili u isti koš. Osjećam odgovornost za rezultat u našoj županiji, ali idu uskoro lokalni i unutarstranački izbori i kroz to će sve isprofilirati" – komentirala je za medije predsjednica Županijske organizacije SDP-a i županijska vijećnica Renata Sabljar Dračevac.

Ovogodišnji su izbori za Hrvatski sabor održani u specifičnim uvjetima zbog pandemije te se ovom prigodom Sabljar Dračevac zahvalila svim biračima koji su pristupili izborima.

"Nadam se da ćemo iz korona situacije i mi i cijeli svijet izaći brzo. Želim zahvaliti svim građanima Hrvatske, a osobito Zadarske županije koji su izašli na izbore u ovim uvjetima, a posebno onima koji su podržali Restart koaliciju. Sada se moramo koncentrirati na lokalne izbore" - rekla je Sabljar Dračevac.

Nije odgovorila na novinarsko pitanje hoće li ona biti kandidatkinja za županicu.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano