JOSIP BILAVER: I ikona zadarskog nogometa pojačala -NK Zadarnova!

Josip Bilaver novo je trenersko pojačanje Nogometnog kluba Zadarnova! Legendarni zadarski nogometaš, sa preko 200 nastupa u Prvoj HNL, cijeli je život posvetio matičnom Zadru, postavši tako prava nogometna - ikona...

Po završetku impresivne igračke karijere odmah je započeo trenersku, preuzevši jednu omladinsku selekciju, uz paralelno obrazovanje na Akademiji HNS-a.

Nakon što je, poslije više od 20 godina, morao napustiti Stanove, Bilaver se odlučio karijeru nastaviti u NK Zadarnova, postavši tako treće veliko pojačanje našeg stručnog stožera ove sezone, nakon Damira Čačića i Alena Glavića.

-Mislim da Josipa Bilavera široj javnosti ne treba posebno predstavljati. Svi znaju kakav je igrač bio i s koliko je energije, ljubavi i predanosti igrao za svoj Zadar. Poznajemo se gotovo cijeli život i mogu reći da njegovo poštenje i odnos prema radu, uz neupitno nogometno znanje i iskustvo stečeno kroz godine prvoligaškog igranja, našem klubu donose još jednu veliku dodatnu kvalitetu. Mladi igrači od njega mogu jako puno naučiti, ne samo o nogometu, nego i o sportskom načinu života i siguran sam da će im on to znanje znati prenijeti na pravi način - kazao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.

Bilaver će ove sezone voditi momčad papalina, odnosno djece u dobi od 7 i 8 godina, a dat će svoj doprinos i u cjelokupnom radu kluba.

-Jako mi je drago što dolazim u klub mog prijatelja Antonija Perice, ali prije svega u klub koji je vrlo dobro posložen i organiziran, s jasnim idejama, programima i ciljevima. Mislim da je takvo nešto nedostajalo zadarskom nogometu i da s ovakvim radom i ustrajnošću NK Zadarnova može još mnogo napredovati i postići velike stvari. Dat ću sve od sebe da svojim znanjem i iskustvom doprinesem tom projektu i jako se veselim novom izazovu i početku nove sezone - kazao je Bilaver na startu "mandata".

U NK Zadarnova, podsjetimo, u tijeku su upisi djece (4 - 17 godina) u školu nogometa za novu sezonu, a sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 097 744 3329 (Antonio Perica), e-mail nkzadarnova@gmail.com ili putem službenih profila kluba na društvenim mrežama...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano