I ti možeš pomoći Marinu da pobijedi na prvom e-FISE natjecanju!

U iščekivanju jakih natjecanja koja nose bodove za plasman na Olimpijske igre, Marin Ranteš ovih dana ima priliku pobijediti svjetsku elitu na pomalo neobičan način...

Naime, organizatori FISE-ovog Svjetskog kupa u Montpellieru odlučili su se svoj spektakl preseliti u online prostor te tako omogućiti svjetskoj BMX eliti da se natječe s različitih lokacija, slanjem video materijala svojih vješto izvedenih trikova. Osim želje za pokazati da si najbolji na svijetu, nagradni fond od 15 tisuća eura dodatan je motiv svima da pokažu što znaju.

Nakon što je krajem 2018. Ranteš, naš najbolji BMX vozač stao na postolje FISE Svjetskog kupa i zlatom upisao najbolji rezultat hrvatskog akcijskog sporta ikad, sada je dio istog natjecanja, ali u online formatu. Uz pomoć mladog snimatelja Doriana Domitera, Ranta je u Varaždinu ovjekovječio svoj talent s čak 13 fantastičnih trikova, među kojima izdvajamo odlično izvedeni salto te brojne zahtjevne varijante 'tailwipa' i 'barspina'.

Cijeli video samo je još jedna potvrda zašto je upravo Marin 2018. godine odnio ukupnu pobjedu na FISE-ovom Svjetskom kupu. Sad je vrijeme da pokori i ovaj francuski e-FISE (foto: Marin Stupar, FB Marin Ranteš), ali za to će mu biti potrebna pomoć naših zaljubljenika u BMX Freestyle Park trikove čiji će glasovi imati izuzetno bitnu ulogu u ovom natjecanju.

"Svi se mogu prijaviti, a 12 najboljih ide u finale. U prvoj fazi odlučuju glasovi fanova, ali i mišljenje sudaca, dok će u finalu odlučivati isključivo fanovi," otkriva Marin Ranteš koji na odrađeni posao može biti ponosan:

"Napravio sam puno trikova koji su tehnički teški, uključujući okretanje bicikla četiri puta oko njegove osi. Zadovoljan sam kako je video ispao, jer nisam imao velika očekivanja. No, ispalo je stvarno super. Malo sam pogledao što su konkurenti snimili i u odnosu na njih možemo biti zadovoljni onime što smo mi napravili"- kaže nam.

Glasanje u kvalifikacijskoj fazi završava 9. kolovoza, nakon čega slijedi veliko finale nadmetanja. I naravno, pogledati video i dati svoj glas Marinu Rantešu možeš na linku, na službenoj stranici e-FISE natjecanja...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano