MODA 2020:Maska za lice s ugrađenim- LED ekranom...

Modna dizajnerica Chelsea Klukas iz modne kuće Lumen Couture eksperimentira sa spojem mode i tehnologije, što rezultira u jedinstvenim komadima odjeće u koje su integrirani LED zasloni...

Uz pomoć njih, odjeća se može dodatno prilagoditi vlastitim željama i potrebama određenog trenutka, te može poslati sasvim jasnu, tekstualnu ili slikovnu, poruku. Spoj mode i tehnologije donio je i novi oblik zaštitne maske koja, osim što štiti od zaraze, može biti i medij za prenošenje poruka onima oko vas. Na primjer, da se odmaknu na 2 metra.

Kako je modna, tehnološka i znanstvena zajednica proteklih mjeseci zahvaćena pandemijom koronavirusa, tako, naime, dolazi i do stvaranja novih trendova kada se spoje ove grane industrije, a ideja ne manjka. Maske za lice postaju svakodnevna pojava, dolaze u raznim oblicima, a ova dizajnerica svoje je iskustvo u LED odjeći prenijela i na njih te predstavila - LED masku za lice, piše Bug portal.

Službenog imena LED Matrix Face Mask, ova maska, inače, spaja modernu tehnologiju i potrebu za zaštitom. Poruke se na njezinom zaslonu mogu ispisivati putem mobitela, a one mogu biti bilo kakav vlastiti dizajn ili, primjerice, vizualni prikaz zvučne krivulje (equalizera) koji pokazuje kakvu glazbu trenutačno slušate u slušalicama.

Maska je načinjena od dvoslojnog pamuka i mrežastog materijala, a za potrebe pranja i dezinfekcije iste elektroničke se komponente mogu ukloniti. Putem njihovog webshopa ovu hi-tech masku za lice, kojom možete poslati i modnu ili kakvu drugu poruku, možete naručiti po cijeni od -95 dolara...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano