TOMO ŠOKOTA:Potpisao u 43. za NŠK Sv.Mihovil s Ugljana i Pašmana!

Trči, driblja, šutira, u kopačkama...

Ništa čudno, ne'š ti vijesti za portal. Al', ako kažemo kako je u pitanju proslavljeni hrvatski napadač koji se odlučio reaktivirati u - 43. godini i pridružiti se treninzima županijskog ligaša, to već predstavlja dobar materijal za članak.

Pa kad dodamo da su u pitanju NŠK Sv. Mihovil i -Tomo Šokota...

Radi se o klubu koji predstavlja dva otoka – Ugljan i Pašman, s kojeg Šokota vuče korijene, piše Gol.hr. Klub je smješten u mjestu Sutomišćica na istočnoj obali Ugljana, a može se pohvaliti prekrasnim igralištem tik uz obalu mora. Prizor od kojeg zastaje dah svojevremeno je bio pravi hit, stigao do planetarnih medija.

-Vraća se Robben, vraća se Tyson a vraća se i Šokota.

Bivši hrvatski reprezentativac Tomo Šokota nakon Dinama, Benfice, Porta, Lokerena i Olimpije postao je naš član! Tomo je rodom iz Ždrelca a njegovo internacionalno iskustvo i kvaliteta biti će od velike pomoći našoj mladoj ekipi!

Igrao je na najvišem nivou, nastupao na Europskom prvenstvu, u Ligi prvaka, u Kupu Uefe, dva puta je bio najbolji strijelac HNL-a no NIKAD NIJE OSVOJIO 2. LIGU ZADARSKE ŽUPANIJE!

Može li to u našem dresu???" - napisali su u objavi na stranici klupskog Facebooka.

Osim velikog nogometa, Šokota je igrao i mali kao član Futsal Dinama. Za reprezentaciju je upisao osam nastupa i zabio dva gola.

Imao je dugačku i trofejnu karijeru: pet puta je bio prvak Hrvatske i tri puta prvak Portugala, osvojio je kup četiri puta u Hrvatskoj i triput u Portugalu uz jedan superkup, bio je dvaput najbolji strijelac HNL-a i jednom najbolji strijelac portugalskog kupa...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano