PH OPTIMISTA: Odlični Borna Krmpotić i Luka Dokoza iz Uskoka!

U organizaciji JK Marina Kaštela završeno je pojedinačno prvenstvo Hrvatske u klasi Optimistjedriličarki i jeriličara...

Unatoč iznimnoj vrućini odrađeno je 9 plovova u 4 dana natjecanja. Sve dane se jedrilo, po maeštralu od 6 do 15 čvorova, a regatno polje je bilo smješteno u moru splitskog kanala. Prva dva dana vožene su kvalifikacije pa je flota sa 138 natjecatelja, posljednja dva dana, bila podjeljena u zlatnu i srebrnu skupinu nadmetanja.

Nastupili su i članice i članovi Uskoka. Uz malo lošije jedrenje zadnjeg dana Zadrani LUKA DOKOZA i BORNA KRMPOTIĆ su prvenstvo završili na jako dobrom 8. i 12. mjestu ukupnog poretka; LORANDO LOKAS 68. U srebrnoj skupini natjecanje su završili; ANA GRUBELIĆ 3.mjesto., JAKOV DOKOZA 29., VANDA DEŠPALJ 47.

I posebne čestitke ide najmlađim sudionicima kluba s Vitrenjaka, koji su svoju prvu regatu u životu odjedrili završivši sve plovove s osmjehom, bogatiji za jedno veliko iskustvo i naravno s velikim poticajem za daljnje morske avanture: VITO BARANOVIĆ 60. i ROKO MLINAR 65. mjesto PH.

-Čestitamo novim prvacima Hrvatske: Tristanu Tolu, JK Vega i Miji Močinić, JK Uljanik Pula - poručili su pobjednicima iz Ukoka...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano