OTKAZAN ZADAR NIGHT RUN: Trčimo Poluotokom noću u 2021!

Trebao se održati 18.4.

Nažalost, pandemija, stroge mjere, stožer, karantena...

Zadar Night Run, jedna je u redu najatraktivnijih cestovnih utrka u regiji, jedini noćni polu maraton na Jadranu, trkački spektakl koji se planirao odviti i šestu godinu za redom u srcu Donatovog grada. Tisuće su namjeravale izonova ili premijerno osjetiti pozitivnu energiju koju ima samo ZNR!

Start utrke na Poluotoku se prolongirao za nekih pet mjeseci iza, u 21.00, u subotu, 12.rujna 2020. Trasa koja prolazi kroz samo povijesno središte Zadra, sa startom i ciljem kod Kopnenih vrata u Foši, nažalost ostat će u navedeno vrijeme bez trkačica i trkača.

"Obavještavamo vas ovim putem da se utrka Grawe Zadar Night Run 2020- otkazuje, na ovu odluku nas je prislila nedovoljno sigurna epidemiološka situacija te potencijalni rizik uzrokovan koronavirusom po zdravlje sudionika. Svi sudionici i sudionice koji su već uplatili startninu mogu tražiti povrat uplaćenog iznosa. Za sve sudionike koji ne traže povrat startnine, ista će se prebaciti na utrku Grawe Zadar Night Run 2021! Hvala vam na razumijevanju!" - poručili su iz Organizacijskog odbora.

Uz dodatak: Vidimo se u 2021...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano