GLEDAJTE ME, MAMA i TATA: U Jaderi proplivalo 29 -Ribica...

Uspješno su završena dva tečaja obuke neplivača u PK Jadera...

U ovom ciklusu zbog velikog broja zainteresiranih obuka se odvijala u dvije grupe, a na završnom satu 29 mališana je finalnim testiranjem naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima. Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Fotografije sa dijela obuke te dodjele diploma možete pogledati u fotogaleriji na www.pk-jadera.hr Treneri i uprava Jadere čestitali su djevojčicama i dječacima, i njihovim roditeljima, na velikom koraku u njihovom životu. Dvije nove grupa obuke startaju u utorak 30.06., a također u tijeku su prijave za slijedeće grupe u jutarnjim i popodnevnim terminima.

E, da, svi zaiteresirani mogu se prijaviti na info@pk-jadera.hr ili na 092/351 11 15; 098/976 35 23, navode iz kluba. Djeca koja su uspješno završila minuli program obuke neplivača su: Jakov Arbanas, Ramona Atelj, Borna Babin, Gabriel Bakić, Fred Bjelanović, Samuel Bjelanović, Tonka Čeke, Nika Čorkalo, Toma Darrer, Lucija Gašpar, Đana Grgas, Natalija Juričić, Duje Jurjević, Šimun Kecman, Mia Kevrić, Mateo Kevrić, Tonka Klasanović, Rija Kralj, Maja Labaš, Laura Martinović, Mihael Milišić, Ella Nimac, Tonći Olić, Mislav Parać, Valerija Plavšin, Mila Poborac, Frane Poborac, Karlo Tokić i Leo Župan. Treneri koji su provodili program bili su pak: Ante Džaja, prof, Dora Bubanko i Edgar Nimac...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano