POZNATI NA LISTAMA: Grdović, Kekin, Nikolovska, Pervan...

Ove godine za parlamentarne izbore zanimanje su pokazale i neke slavne osobe iz svijeta showbusinessa.

Naime, osim pjevača Miroslava Škore i njegovog političkog aktiviranja kroz Domovinski pokret, predaja kadnidacijskih lista pokazala je da ima još zainteresiranih za političke vode.

Naime, Radnička fronta sa svojim koalicijskim partnerima Možemo, Novom ljevicom, ORaH-om, Zagreb je naš i Za grad predala liste, a na onoj za VIII. jedinici nalazi se ime nekadašnje pjevačice grupe Magazin, Ljiljane Nikolovske.

Nadalje, i popularni zadarski pjevač Mladen Grdović odlučio se za politiku na listi stranke Željka Keruma. Grdović se tako nalazi na drugom mjestu liste Hrvatske građanske stranke Željka Keruma u 10. izbornoj jedinici, za predstojeće parlamentarne izbore

Osim Škore, Domovinski pokret ima i druge poznate osobe na listama. Naime, u I. izbornoj jedinici na listi se nalazi popularni komičar Željko Pervan, u II. jedinici Davor Dretar Drele, a na listi za IV. jedinicu je bivša časna sestra Bernardica Juretić Rožman.

Nadalje, za Novu ljevicu kandidat je pjevač Hladnog piva Mile Kekin u VII. izbornoj jedinici, dok je njegova supruga Ivana također na listi za istu izbornu jedinicu.

Angažman na listi prihvatio je i poznati reper Ante Cash. On predstavlja Most u II. izbornoj jedinci.

Osim Kekinovih, ima još bračnih parova na listi. Dakle, već je poznato da su Maria Selak Raspudić i Nino Raspudić nositelji lista za Most, a Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi već su iskusni kao predstavnici Živog zida u VII. jedinici.

Bračni par su i Ivica i Marijana Puljka iz stranke Pametno.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano