I danas stožeri javljaju o zaraženima po županijama

Od jutra pristižu izvješža stožera o novozaraženima u pojedinim županijama.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji pet je novih pozitivnih osoba na koronavirus, i to po dvije osobe iz Vinkovaca i Đeletovaca te jedna iz Cerne, izvjestio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Trenutačno su tri osobe hospitalizirane dok se u samoizolaciji nalazi 290 osoba, među kojima je 39 djelatnika iz zdravstvenog sustava.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji u srijedu je šest novooboljelih od koronavirusa - četiri osobe su iz Splita, te po jedna iz Kaštela i Sinja, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

U Istri je u srijedu zabilježeno pet novih slučajeva zaraze koronavirusom od kojh su tri uvezena, a riječ je o kontaktima s područja Zagreba, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

U tri slučaja se radi o kontaktu na području Zagreba, kod jedne osobe radi se o kontaktu s pozitivnom osobom dok se u jednom slučaju radi o poslovnoj osobi koja je vezana za građevinske radove na objektu stare ginekologije pulske Opće bolnice i studentskog kampusa.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o šefu gradilišta koji nije imao kontakte ni s kim na terenu.

U Osječko-baranjskoj županiji tri su novoboljele osobe od koronavirusa, a svi su kontakti ranije zaraženih osoba, izvijestio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije u srijedu je izvijestio o jednom novom slučaju zaraze koronavirusom, dok su iz bolnice na kućno liječenje puštene četiri osobe.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano