Ryanair će tijekom kolovoza za 60% povećati letove

Niskotarifna avio kompanija Ryanair 6. kolovoza priopćila je da je od 1. kolovoza obnovila preko 60% uobičajenih letova nakon uspješne reaktivacije svojih usluga krajem lipnja.

Tijekom srpnja Ryanair je dovezao 4,4 milijuna putnika na europska odredišta, ponovno ujedinjujući prijatelje i obitelj, omogućavajući putnicima da se vrate na posao, kao i upućujući turiste na odmor do nekih od najpopularnijih destinacija na kontinentu, priopćili su iz Ryanaira.

obzirom na to, najavljeno je, Ryanair će nastaviti povećavati frekvenciju leta tijekom kolovoza s više od 1.600 ruta i preko 11.000 letova tjedno preko svoje mreže.

Ryanair potiče sve putnike da se pridržavaju epidemioloških mjera koje se primjenjuju od sredine svibnja, uključujući obaveznu upotrebu maski.

Inače, pokrenuta je i prodaja sjedala s cijenama dostupnim od samo 19,99 eura, za putovanja u jednom smjeru, a dostupne su samo na web stranici Ryanair.com.

Direktor Ryanaira Eddie Wilson je rekao:

"S obzirom na to da je krajem lipnja nastavljen naš raspored letenja, broj putnika nastavio je rasti i kao rezultat toga sa zadovoljstvom možemo objaviti da će se naš raspored letova povećati na više od 60% u kolovozu. Zadovoljstvo nam je bilo vidjeti kako naši ljudi i putnici prihvaćaju naše epidemiološke mjere i ohrabrujemo sve one koji putuju s nama u kolovozu da to i dalje čine. Kako se povjerenje putnika vraća, veselimo se što ćemo ponovo dočekati naše putnike koji mogu letjeti po najnižim cijenama na više od 200 destinacija u Europi. Ponosni smo što igramo svoju ulogu u pomaganju europskoj turističkoj industriji da ponovno krene."

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano