23 ponude za opremanje Mocira, za 2 grupe nije stigla ni jedna

Za opremanje Centra Mocire stigle su 23 ponude, s tim da za dvije predmetne grupe nije stigla niti jedna.

Rezultati su to otvaranja ponuda za za unutrašnje opremanje Centra Mocire, u kojem će se, kao što je poznato, nalaziti Dječji vrtić Latica, Osnovna škola Voštarnica te Centar za odrasle osobe, a koje je održanu u utorak.

Natječaj je bio raspisan za više grupa, s tim da za grupe dječji namještaj i druga oprema u vrijednosti većoj od od 600 tisuća kuna te inventar u visini oko 50 tisuće nije bilo interesa.

Podsjetimo, nedavno je taj centar obišao i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Josip Aladrović u pratnji gradonačelnika Branka Dukića.

"Centar će pružati socijalne usluge za različite skupine korisnika kroz sva razdoblja njihovog života, sukladno individualnim potrebama. U ustanovi će se pružati usluge rane intervencije od najranije dobi djeteta s teškoćama, psihosocijalna podrška, usluga boravka, ali i smještaj u interventnim kriznim situacijama, organizirano stanovanje uz podršku u zajednici za korisnike s intelektualnim teškoćama, autizmom i tjelesnim oštećenjem. To uključuje i mobilne timove koji će pružati uslugu integracije za djecu s oštećenjem vida i oštećenjem sluha uključenu u redovni sustav obrazovanja" - kazao je ministar tom prigodom.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano