Zatvorene prijave na 6. Sajam otočnih proizvoda

Iz Tkona javljaju kako su zatvorene prijave na 6. Sajam otočnih proizvoda Tkon zbog ograničenosti kapaciteta prostora na Sajmu, a koji će se održati za vrijeme manifestacije Škraping.

Prijavljeno je 37 izlagača nositelja oznake „Hrvatski otočni proizvod“ s otoka: Pašmana, Hvara, Brača, Korčule, Visa, Murtera, Raba, Paga, Dugog otoka, Ugljana, Oliba, Lošinja i poluotoka Pelješca.

Po broju izlagača nositelja oznake „Hrvatski otočni proizvod“ ovaj Sajam se ubraja među najveće Sajmove ovakve vrste u Dalmaciji a drugi po veličini u Hrvatskoj, nakon Sajma „Hrvatskog otočnog proizvoda“ koji se održava u Zagrebu za vrijeme Božićnih blagdana, ističu organizatori.

Na Sajmu će nastupiti i izlagači s otoka Pašmana, Dugoga otoka i Silbe koji još nemaju oznaku HOP te gosti Sajma, izlagači iz Zadra, Biograda na Moru, sv. Filipa i Jakova i Zagreba, 22 izlagača.

večano otvorenje 6. Sajma otočnih proizvoda je u subotu 07.03. u Tkonu na Mulu s početkom u 10:10 sati nakon starta Škraping utrka Challenger i LIght iz Tkona.

Na Sajmu će nastupiti: Tovareća mužika iz Sali, Klapa „Školji“, Folklorna skupina „Krajke“ a poseban nastup za izlagače će imati KUD „Kunjka“ u restoranu „Đardin“.

Organizatori Sajma otočnih proizvoda Tkon su: Jku „Prvenj“, Općina Tkon i Turistička zajednica Općine Tkon.

Pokrovitelji Sajma su: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, Ministarstvo turizma, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Ministarstvo poljoprivrede i Zadarska županija.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano