Kako napisati životopis? Saznajte na besplatnoj radionici

Nemaš dovoljno radnog iskustva i ne znaš kako napisati životopis? Želiš saznati što sve sadrži kvalitetno napisan životopis i molba za posao? Prijavi se na besplatnu radionicu „Kreiraj svoj životopis i molbu za posao“, podijeli svoja iskustva i bez brige se priključi na tržište rada! - pozivaju iz Lokalnog Info centra za mlade Zadar, koji u suradnji s CISOK centrom Zadar organizira radionicu „Kreiraj svoj životopis i molbu za posao“ .

Radionica će se održati u ponedjeljak, 16. veljače s početkom u 16 sati u prostorijama CISOK centra Zadar (Polačišće 3, Zadar, preko puta robnog centra Relja).

Ciljana skupina ove radionice su mladi do 30 godina, a radionica sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela.

Najavljuju kako će na edukaciji polaznici imati sami priliku kreirati svoj prvi životopis i molbu za posao ili doraditi postojeći životopis, čuti mnoge savjete vezane za pisanje životopisa te podijeliti svoja iskustva u traženju posla.

Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen te je potrebno izvršiti prijavu u lokalnom Info centru za mlade (cinaz.info@gmail.com, 023/315-673, osobni dolazak u Info centar - Trg Petra Zoranića 1) ili CISOK centru (023/311-949, cisok-zadar@hzz.hr)

Prijava treba sadržavati osobne podatke: ime i prezime, godina rođenja, zanimanje, e-mail i broj telefona.

Prijave traju do petka, 13. veljače 2015.

Komentari