FUTSAL:Dva dana, jedno kolo i eto novih uzbuđenja u Mocirama...

Apsolutni derbi kola je sraz dvije momčadi s najviše staža u zadarskoj futsal obitelji. Govorimo o dvoboju Tina i Svetog Ante, dvije momčadi koje su odlično startale u prvenstvo 1.ŽMNL...

Naravno da breme favorita ide na stranu aktualnih prvaka sto čak i odgovara Svecima. Ne sumnjamo u odličan dvoboj u kojem svaka strana ima svoje adute no nekako bi mogao presuditi golgeterski dvoboj Kolega-Stojanov, podsjeća nas u redoivitoj najavnoj kolumni Krešimir Zrilić.

Plovanija i Puntamika traže iskupljenje iz poraza prošli tjedan. Na ruku im ide subotnji termin nakon kojeg se lakše slave pobjede no tek treba vidjeti tko će piti šampanjac, a tko gorki pelin.

Gauni su se kroz tjedan presložili, pojačali i napadaju svim oružjem Vrsi. Najefikasnija momčad prošle runde računa na nove bodove no valja li legendarni “digitron”?

Bili Brig je upisao povijesnu pobjedu, proslavilo se i sad je novi ispit. Samba je pružila dobar otpor KB, čak i predobar, ali se nije moglo do pobjede. Jovići žele nastaviti slatki niz dok plesači kreću po prve bodove...

Stanovi nisu računali na “nagaznu minu” i sve o čemu misle je pobjedam nad Poljicima. No, Vučkovići ohrabreni dobrom igrom idu po veselu nedjelju. Pojačana Murvica dočekuje Kontrol biro u malom derbiju kola. Kevrićeva družina djeluje moćno i opasno, ali isto vrijedi i za Murvicu. Formula svega je zaustaviti Dragana Radmana – iako ima municije i u drugim murvički topovima.

Ploča ima težak zadatak, ostati neporažena sa Idassom. Vinketin roster je širok i opasan, kao češki luftić na pučini i naravno da ulaze u utakmicu kao favoriti. Ipak Ploču mora ohrabriti igra iz prošlog kola i u tome traže optimizam.

Varoš naoko ima lagan zadatak s Primorcem i sve osim pobjede bi bilo prvorazredno iznenađenje. Mladost Primorca vjerojatno misli drukčije i morat će odraditi jak posao ako misle zapapriti juhu od Varoši.

Subota, 19.09.2020.

-18:00 Mnk Gauni Biograd - Mnk Vrsi Riba Nekretnine

-19:00 MNK Bili brig - MNK Samba Poličnik

-20:00 Futsal Klub Poljica - Mnk Stanovi Zadar

-21:00 Futsal klub Plovanija Zadar - MNK Puntamika

Nedjelja, 20.09.2020.

-18:00 Primorac Ljubač - Mnk Varoš Zadar Zara Dental Centar

-19:00 Mnk Ploča Zadar - Mnk Idassa Nadin

-20:00 MNK Murvica - Kontrol biro Auto Rogić

-21:00 MNK Tin Zadar - MNK Sveti Ante Zadar MS Express

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano