F1:I studenti iz Zadra mogu postati dio Red Bull Racing tima!

Mladi ste, ili se osjećate mladima? Volite vozila, nije Vam mrzak niti dizajn? Nemate posla, ili želite nešto zanimljivo, atraktivno, imamo baš nešto za Vas, iz Hrvatske, onda i Zadra..

Red Bull Racing ekipa traži 12 visoko kvalificiranih i motiviranih studenata koji bi se zaposlili u tvornici na raznim odjelima i sudjelovali u unaprjeđenju - pazite sada- F1 bolida!

Ta različita područja uključuju aerodinamiku, elektroniku, dizajn i dinamiku bolida.'Student Placement' trajat će godinu dana, počevši od ljeta 2021., a 12 pozicija na kojima će studenti moći uloviti nova znanja su iz kategorija:

Zračna analiza

Aero Development Team - prednji

Aero Development Team - srednji

Aero Development Team - stražnji

Razvoj zračnog sustava

Dizajn elektronike i...

Analiza učinkovitosti vozila.

Studenti će imati priliku raditi s najboljim mehaničarima i znanstvenicima koji se kriju iza kulisa Red Bull Racing momčadi te pokazati vještine u područjima aerodinamičkih performansi bolida, provođenju aerodinamičkih istraživanja, brojnim inženjerskim područjima uključujući softvere, upravljačke sustave i elektroniku te svim ostalim područjima vezanim za performanse bolida.

No, ova uloga također nudi izvrsnu priliku za podršku utrkama uživo! Na ovaj projekt mnogi su se prijavili bez ikakvih očekivanja, a zatim postali stalni dio tima. Nevjerojatno iskustvo! Tako da...

"Ako ovo zvuči kao nešto u čemu bi se volio okušati onda je sad prava prilika da se pridružiš Red Bull Racing timu!!- kažu i pozivaju iz RBRT-a.

Projekt bi- kako smo naznačili- trebao započeti u ljeto 2021. godine, ali krajnji rok za podnošenje prijave je nedjelja, 8. studenog 2020. Prijave su otvorene, pa...

Evo i linka: https://www.redbull.com/int-en/redbullracing/student-placements-2020

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano