FOTO: Ponuda cvijeća uoči blagdana Svih svetih
Foto VJ

Nekoliko dana uoči blagdana Svih svetih na zadarskim tržnicama ponuda cvijeća veća je nego inače.

Naime, na gradskoj tržnici ponuda je bila raznovrsna i povećana u odnosu na uobičajenu, a sve kako bi stigli svi pribaviti cvijeće za posjet grobnim mjestima.

Možet epronaći aranžmane od svježeg cvijeća kao i umjetnog.

Bogata ponuda je i na tržnici kod City Galerije, kao i u trgovačkim centrima. Stoga, ukoliko još niste, imate vremena pribaviti aranžmana za grobna mjesta vaša najmilijih koje planirate posjetiti ovih dana.

No, kako su nam rekle prodavačice, prodaja nije ista koa i ranijih godina. Naprotiv, rekle su nam neke, vidljivo je manja.

Uz svakodnevno održavanje, tvrtka Nasadi je posljednjih dana pojačala radove na Gradskom groblju te su radilo na nasipanju staza novim šljunkom, košnji zelenih površina, orezivanju živica, oblikovanju grmova, uklanjanju suhih i bolesnih grana stabala te obnavljanju cvjetnih gredica.

Intezivno se radilo i na ostalim grobljima pa je na groblju Belafuža posađen novi drvored, obnovljene su cvjetne gredice i staze. Na groblju Kožino postavljen je novi stalak za vijence, pokošena zelena površina, posađena živica od lovora i sezonsko cvijeće, a košnja je obavljena i na groblju u Crnom.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano